Ваша промислова безпека!

16 марта 2020

ПАНДЕМІЯ

Звернення

Шановні колеги, партнери та всі користувачі послуг в сфері охорони праці та промислової безпеки!

В умовах розвитку пандемії коронавірусу Covid-2019, усвідомлюючи високу соціальну відповідальність, та з метою стримання поширення інфекції серед населення та на підприємствах, які експлуатують обладнання підвищеної небезпеки, аварії на яких становлять загрозу життю працівникам таких підприємств і навколишньому середовищу, інформуємо:

• Роботу підрозділів компанії, які проводять навчання з питань охорони праці, атестаційний та учбовий центр з неруйнівного контролю, відділ психофізиологічної експертизи, відділ навчання стаціонарних груп – перенесено (попередньо) на 3.04.2020р.;
  • Індивідуальні навчання проводяться в звичайному режимі;
  • Інші навчальні підрозділи компанії переведені на роботу в «черговому режимі». Основна кількість працівників переведена на «віддалену» роботу.

Підрозділи компанії, що проводять обстеження обладнання підвищеної небезпеки, а саме:

• Відділ обстеження та експертизи вантажопідіймального обладнання,
  • Відділ обстеження об’єктів котлонагляду та об’єктів підвищеної небезпеки,
  • Відділ експертизи суб’єктів господарювання,
  • Електротехнічна лабораторія,
  • Інспекційний орган,

працюють в штатному режимі та виконують роботи за графіками, відповідно до укладених Договорів. Персонал, що прямує у відрядження забезпечений необхідними засобами індивідуального захисту ІІ та ІІІ класу, масками, захисними окулярами, комбінезонами хімічного захисту. Крім того, весь персонал проходить щоденний скринінг температури тіла та забезпечений вітамінною групою для підвищення імунітету.

У разі введення додаткових обмежень, з боку державних органів, на пересування по території України, буде надана додаткова інформація.

Станом на 16.03.2020р., ТОВ СП «ТОВАРИСТВО ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ ДІЕКС»  виконує всі договірні зобов’язання по укладеним угодам. Також повідомляємо щодо роботу в звичайному режимі виробничих майданчиків підприємства за адресами:

• м.Дніпро, пров. Джинчарадзе 8;
  • с. Песчанка, Дніпропетровська область, вул. Запорізька 60;
  • м. Вінниця, вул. Стрілецька 57 ;
  • м. Тернопіль, вул. Грига 3;
  • м. Київ, вул. Льва Толстого 19/1, оф 1;
  • м. Івано-Франківськ, вул. Макухи І., 41 А;
  • м. Запоріжжя, пр. Соборний, 160, оф. 4.2

Бажаємо Вам міцного здоров’я, витримки та сили на подолання цієї інфекції. Можливо, коронавірус був даний для того, щоб згуртувати нас і дати зрозуміти, що вистояти - і, за великим рахунком, вижити - ми можемо тільки разом".

З повагою, Генеральний директор Вадим Гудошник