Ваша промислова безпека!
Телефон у Дніпрі
+38 (0562) 368704
+38 (067) 0090020
Главная / Прес-центр / Новини / 2017 / УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ БІЗНЕСУ

Новини

12 апреля 2017

У Києві проходив II УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ БІЗНЕСУ

10 квітня 2017 року у Києві проходив ІІ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ БІЗНЕСУ, який вже традиційно об'єднує ділову спільноту України.

 У заході брали участь понад 400 лідерів українського бізнесу, в тому числі представники ТОВ СП «Товариство технічного нагляду ДІЕКС».

На Форумі в процесі відвертого діалогу з Прем’єр-міністром України, учасники намагалися знайти відповіді на найважливіші питання:

  1. Яку модель економіки будувати в наступні 5-10 років?
  2. Як українському бізнесу зміцнити свої позиції у світових виробничих ланцюжках та не залишитись на узбіччі світової торгівлі?
  3. Як навчитись успішно виробляти та експортувати продукцію з високою доданою вартістю?
  4. Як змусити державу забезпечити бізнесу доступні кредити на розвиток?

Основними вимогами українськогого бізнесу від влади були вимоги жорсткого викорінення корупції на всіх рівнях, започаткування економічного курсу, спрямованого на швидке економічне зростання, створення нових робочих місць та відкриття нових можливостей для розвитку бізнесу.

Як невідкладні заходи для забезпечення впровадженню такого економічного курсу учасники Українського форуму бізнесу, що представляють більшість національної бізнес-спільноти, наполягають на реалізації владою «Пропозицій бізнесу з прискорення темпів економічного розвитку та припинення деіндустріалізаци України», що мають сприяти покращенню ділового клімату та стимулюванню розвитку промисловості як рушія економічного зростання країни.