Ваша промислова безпека!
Телефон у Дніпрі
+38 (0562) 368704
+38 (067) 0090020
Главная / Прес-центр / Новини / 2016 / Конкурс карикатури

Новини

15 декабря 2016

Конкурс карикатури

Під патронатом Федерації роботодавців експертних та інспекційних організацій України за ініціативою ТОВ «Товариство технічного нагляду ДІЕКС» проводиться  Перший Всеукраїнський конкурс  карикатури на тему корупції у сфері охорони праці, промислової безпеки  під назвою
«Небезпечно: працює корупція!»

Мета конкурсу карикатури - привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, отриманні суспільного коментаря до подій та дійсності, у якій ми всі живемо.

Періодично у наших засобах масової інформації з’являються повідомлення про викриття окремих хабарників, але проявів хабарництва в країні не стає менше,  громадяни країни, в т. ч. роботодавці не стають більш захищеним від незаконних дій посадовців. Натомість залишаються випадки безпідставного втручання у діяльність підприємств з боку наглядових органів, факти незаконного анулювання дозволів, продажу їх за хабарі, складання недостовірних актів перевірки суб’єктів господарювання та інші перевищення повноважень.  На наше глибоке переконання Україні ніколи не вдасться вирішити цю проблему лише правовою реформою. Слід змінювати світогляд людей.

Конкурсні роботи  надсилаються або електронною поштою  на адресу konkurs@tuev-dieks.com  (Відсканована або сфотографована карикатура, формат карикатур в електронному вигляді: JPEG, 300 dpi ),  або Укрпоштою та іншими поштовими операторами на адресу провулок Джинчарадзе , 8, м.Дніпро.
Більш детальну інформацію  Ви можете знайти у Положенні про конкурс.

Щиро сподіваємось, що тема конкурсу зацікавить Вас та  Ваших працівників.

Файл №1. Положення про Конкурс (укр)