Ваша промислова безпека!
Телефон у Дніпрі
+38 (0562) 368704
+38 (067) 0090020
Главная / Прес-центр / Новини / 2015 / Виробнича практика в ТОВ СП "Товариство технічного нагляду ДІЕКС"

Новини

1 сентября 2015

Виробнича практика в ТОВ СП "Товариство технічного нагляду ДІЕКС"

ТОВ СП "Товариство технічного нагляду ДІЕКС" у черговий раз прийняло студентів Фізико-технічного факультету  Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара та Українського державного хіміко-технологічного університету, для проходження навчальної практики.

ТОВ СП "Товариство технічного нагляду ДІЕКС"  протягом багатьох років надає студентам технічних вузів можливість проходження практики у своїх відділах. Так, уже традиційно тут одержують практичні навички роботи в сфері охорони праці й інспекційного контролю на підприємствах хімічної, нафтохімічної, металургійної й ін. галузей. 

Завдяки досвідченим працівникам ТОВ СП "Товариство технічного нагляду ДІЕКС", молоді фахівці навчальних закладів вивчають тонкощі проведення неруйнівного контролю устаткування підвищеної небезпеки, знайомляться зі специфікою роботи експертів, одержують цінні знання про техніку проведення експертного обстеження устаткування підвищеної небезпеки, вчаться на практиці працювати приладами контролю й користуватися нормативно-технічною документацією.

Ми  цінуємо в молодих фахівцях працьовитість та самовіддачу. Саме такі випускники, як правило, залишаються в команді висококваліфікованих експертів нашого підприємства.

Для організації безпечних умов при проходженні виробничої практики студенти проходять вступний інструктаж з охорони праці. Наставники виробничої практики контролюють усі процеси проходження практики: щодня проводять бесіди з учнями, з'ясовують складності, з якими їм довелося зіштовхнутися, демонструють роботу приладів і нюанси при проведенні експертного обстеження.

Ми співпрацюємо з навчальними закладами  вже протягом п'яти років.  Подібна ознайомлювальна практика, як відзначають у вузах, сприяє підвищенню кваліфікації майбутніх фахівців і експертів з охорони праці й промислової безпеки. Ми впевнені, що ця практика сприятиме формуванню в студентів професійних навичок.